Recreativa (I): Tipus de cabines

Spread the love

Ja farà cosa de dos anys que em rondava pel cap de fer  una recreativa, el dubte estava entre una recreativa o un pinball virtual, decidint-me pel primer.

Semblava tot molt fàcil, però després de 2 anys segueix el projecte a mitges, a mitges però llargues! ja queda poquet per acabar, s’ha convertit en un projecte de cap de setmanes, fer poc perquè sempre falta alguna cosa per poder continuar i sempre es va posposant.

El primer dubte va ser decidir quina cabina volia fer, ja tenia coll avall que el que faria seria construir-la des de 0, res de restaurar cabines, però el dubte era quina fer?

Upright: Vindria a ser la que tots hem vist als bars i centre recreatius, la queUpright tots jugàvem amb un tamboret que haviem portat des de la barra del bar.  Normalment amb 2 comandaments, i amb possibles distribucions de fins a 8 botons per jugador. El problema és que la trobava massa gran i requeriria un monitor gros per poder jugar còmodament, al final va quedar descartada.

CocktailCocktail: El nom ja en dona una lleugera idea, en forma de taula es poden implementar fins a dos jugadors, tranquilament fins a 8 botons per jugador però aquesta estan situats un en front de l’altre, limitant una mica el tipus de jocs que es poden jugar a dobles, tot i que alguns emuladors permeten l’ús d’aquesta opció per jocs no adaptats o sino el joc per torns.

Bartop: És una versió petita de la Upright pensada per posar-la sobre d’una taula, un escriptori, etc. En alguns casos s’adapta un suport del qual es pot posar i treure i aixi poder triar entre Bartop o Upright, la vaig descartar perquè normalment es fan pensant en un sol jugador o 2 jugadors molt apretats.

Lowboy: La definitiva, aquest va ser el disseny que vaig decidir fer, un disseny retro, al de les primeres recreatives però també d’algunes recents, no era un disseny abandonat de la mà de Déu, un disseny baix (Low), prop de 1,5m d’altura, no gaire ample (uns 55cm) però suficient per 2 jugadors amb 6 botons, el que necessitava!

IMG_4304

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.