Enllaços

En aquest servidor, a part del blog hi ha altres pàgines pujades, aquí us deixo una mostra de projectes web que han quedat a mitges.

  • Set List of Live: Va ser un projecte per tenir els set list dels concerts, uns mesos despres de deixar de banda el projecte vaig conèixer setlist.fm. El meu projecte era creat des de 0, basant-se en un sistema wiki des de 0, filtrat d’spam, comptes fraudulentes, etc. Possiblement estigui el mysql desfesat i dongui uns error, segurament tampoc deu permetre registrar-se.
  • Kamencesc Blog (sobre programació d’IOS): Va ser un intent per fer un blog sobre programació IOS en la meva primera trobada amb xCode, no va seguir endavant. Fet amb iWeb d’apple.
  • GSRxSC: Va ser un programa fet amb Visualbasic per fecilitar passar roms a targes SD per Supercard, a part permetia gestionar el save.
  • mmads: Sense un nom específic, es va fer per incrustar videos de youtube sense tenir que entrar en el lloc web de youtube, pensat per posar links a la compte de twitter de Medimarkt Girona.
  • rightleft: Una Webapp per smartphones, amb css per iphone, que el que fa és guardar una cookie amb la informació de la última opció.

A part, teniu el blog de “Pi My Heater” sobre Raspberry Pi, penjat a blogspot/blogger (i un mirall a wordpress).

Actualització [24/04/16]

Molta bans de tot això, sense servidors PHP i amb uns MB que donava l’operador d’internet, tenia un petit lloc a eresmas.net, era l’època de les .com que es feien leacompetència entre elles.

Tot i que possiblement encara sigui accessible des de http://idd007wp.eresmas.net/ he rescatat el contingut i l’he pujat al servidor.

http://www.kamencesc.com/idd007wp/

No és res mes que un portal per accedir a quatre webs.

Pàgina de Crayon Shin Chan, amb músiques, informació sobre les pel·lícules i una intro feta amb flash amb un tall de veu grabat per en Marc Zanni.

Pàgina del canal #Slayers del IRC-Hispano.org, poca cosa a dir, informació sobre el canal del IRC-Hispano #Slayers, ón una colla de frikis en ajuntavem en l’època que no hi havia xarxes socials ni mesengers ni whatsapps.

Projecte del Molinet del K3, innaugurat al 2001, el canal K3 (viquipèdia) va fer un concurs de molinets “Belluga el K3, vaig voler participar però el meu caràcter de deixar-ho per última hora va fer que no ho presentés, però en vaig conservar al menys el resultat final. Animació feta en 3DSMax i que igualment la podeu trobar en el meu canal de Vimeo.

Pàgina de BonusTV, una web ón pretenia posar continguts que valien la pena a la TV de finals dels 90, hi havia pocs canals i era fàcil de gestionar manualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.