Reacreativa – Arts

Spread the love

En alguna entrada ja he fet comentaris sobre la recreativa que estic muntant, aquest any ja farà 3 anys que estic amb el projecte i sembla que no s’acabi mai, sempre surten coses.

Fa uns mesos vaig perdre tot el material gràfic per el disseny de les arts que decoraríen la màquina, i sols pensar en tornar a posar-m’hi ja m’atabalava.

Font: arcade-museum.com

Avui he decidit posar-m’hi 5 minuts (bé, una mica mes) ja que feia dies que donava voltes a fer la marquesina il·luminada de dalt, he fet alguna prova que no em convenç amb marquesines ja feta, ja que tinc jocs originals i potser orientar el disseny cap a algun d’aquests jocs.Al final he decidit que tornaria als orígens, disseny de Metroid, una saga que m’agrada molt de Nintendo. Ja tinc fet el CPO tot i que possiblement tindré que refer-lo amb algun canvi ja que em va quedar descentrat a l’hora de posar les palanques i els botons.

CPO arcade Kamencesc

Al final he decidit que tornaria als orígens, disseny de Metroid, una saga que m’agrada molt de Nintendo. Ja tinc fet el CPO tot i que possiblement tindré que refer-lo amb algun canvi ja que em va quedar descentrat a l’hora de posar les palanques i els botons.

Després de cercar una mica algunes imatges per el google que em facin el pes i gràcies a que algun material utilitzat encara estava a la carpeta de descarregues, he pogut fer un disseny força decent, estic satisfet, potser no és perfecte però crec que està dintre del que espero obtenir en quan a colors, la màquina principalment ha de tenir colors negre, taronja, verd i blau.

Captura Marquee

Les lletres estan fetes de zero intentant imitar els títols més recents de Gamecube i de WII, el fons és un render d’un planeta, blau intentant aconseguir con color més blau cel, i pujant el contrast per marcar les estrelles. Els dos laterals són d’un art trobat a Deviant Art (Usuari: relajavo).

Ara per ara em quedarien pendents els dissenys laterals, aquests varen ser molt bàsics, eren de fons negre, amb un terra amb perspectiva, amb un efecte com de focus de llum i a sobre la una figura de la Samus, a un costat amb Armadura i a l’altre sense, al igual que a un costat amb el títol original de Famicom (JAP) i a l’altre de Nintendo (USA/EUR), i la bezel, el voltant del monitor, aquest pot portar algun problema mes ja que el tinc que acabar d’alinear bé, intentaré fer un disseny amb personatges de la saga, ja veurem com podem aprofitar l’espai tot i que ara seria més partidari de fer-lo poc carregat.

Veurem com queda la cosa. Diria que aviat posaré novetats, però al pas que vaig potser d’aquí uns mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.