Col·leccions

Spread the love

Ja fa un parell d’anys que em va picar recuperar tot el tema de jocs dels 80 i 90 que havia jugar i els que no havia pogut tenir. Un cop passat aquest temps he anat fent una petita col·lecció de consoles i jocs que m’agradaria catalogar, en tot cas, una bona manera de començar és per aquí, fotos i llistes de jocs.

Alguns jocs no sé ni quins són, alguns de japoneses de pachinko o de mahjong que n’hi ha 50.000 que s’assemblen però que no són iguals!

Així per sobre vaig comprant per uns 20 sistemes aproximadament, sense separar PAL, NTSC-J i NTSC-U. D’algunes consoles tinc amb prou feines 2 o 3 jocs mentre que d’altres en tinc més de 100, alguns amb caixa, altres complets, etc.

Mica en mica aniré fotografiant el que tinc de la col·lecció i ho aniré afegint a les categories que aniré creant.

També afegirem altres coses com DVDs, CDs o Bluerays, també manga i possiblement comenci a mirar tot el tema comic book americà editat a espanya els 80 i 90 que tinc per casa la meva mare i els meus avis. Falten bosses protectores i tot això per guardar-los bé.

Com acostumo dir al final dels mails de la feina, “restem a l’espera”.