Currículum Vitae (cat)

[En edició]

Nom: Francesc Bofill Vila (1980)

Molt bon dia, sóc un hábil programador en diferents llenguatges (HTML, java, python, c, c++, shell script, visual bascic, …) i amb de ràpid apranentatge per a nous llenguatges, sempre és bo aprendren de nous. Experiència en migració de codi d’un llengüatge a un altre. Tractament de bases de dades SQL (MySQL, SQLlite, …).

Creació de contiguts web (HTML, CSS, PHP…) i de suites completes com WordPress.

Edició i creació de continguts d’audio, video i fotografia, edició amb programari com Hitfilm, Premiere, AfterEffects, Aperture, Lightroom…

Experiencia en la creació de continguts 2D i 3D (modelat de peces imprimibles en 3D), coneixements en programari com Photoshop, Blender, 3D Studio, Openscad…

Creació de circuits electròics amb Eagle Cad i KiCad. Coneixements básisc en electrònica, memòria flash, eeprom, arduino i diferents solucions de hardware (IR, PIR, ultrasons, LCDs, buzzerse, switch… )

Gestió de máquines virtuals amb diferents sol·lucions de software (VMWare, VirtualBox, Hyper-V).

Experiencia

(2005 – 2017) 12 anys d’experiència en el sector de l’electrònica de consum, 9 anys en departament de venta i tasques com a control d’estoc a magatzem, inventaris, control de personal, ordre i neteja de departament, gestió descentrelitzada de comunity manager en xarxes de Twitter i Facebook. 3 anys en el departament de post-venta, atenció al cliente, caixes, control de reparacions de client i material del centre (entrada i sortida, transport, RMA), control de devolucions (nivell d’estoc, transport, enmagatzematge, RMA, DOA). En aquest periode de temps es varen desenvolupar per iniciativa pròpia, eines web i macros d’Excel/Word per facilitar la manipulació repatitiva i gestió de dades de fitxers CVS i també la programació d’un salvapantalles personalitzable a base de videos.

(1996 – 1999) Administrador de sistemes informàtics, realització de feines de manteniment d’equips i perifèrics tals com lector de codi de barres, generació de noves eines de treball amb recursos minims (tractament de fitxers de text com a base de dades (afegir, borrar, cercar) mitjançant software shareware de forma completament opaca a l’usuari)

Estudis cursats

Universitat de Girona Informàtica de gestió, 1999

La Salle Manlleu Tècnic Superior Administratiu, 1994 – 1999

Estudis no reglats

Cursos de disseny CAD i 3D en centres oficials Autodesk.

Cursos de programación en Visual Basic en centres oficial de Microsoft.

Curs de reparació de terminals mòbils de la marca BQ a les instal·lacions BQ a Rivas Vaciamadrid, Madrid.

Curs de reparació de terminals móbils multimarca (Samsung, Apple, Huawei) a les instal·lacions de ICP a Meco, Madrid.

Cursos de formació en productes Apple per part de la pròpia marca, Apple Product Professional (APP) els anys 2009 i 2010.

Idiomes

Català (llengua materna): llegit, escrit i conversa.

Castellá: llegit, escrit i conversa.

Anglès: llegit, escrit i conversa. (Pendent resultats del PET Cambridge)

Coneixements informàtics

Gestió i administració de sistemes Windows en diferents versions, Linux per linia de comandes o escriptòri i sistemes Mac OS x.

Coneixements básics en máquines virtuals, servidors i xarxes.

Ofimàtica

MS Office (Word, Excel, Powerpoint, Access, Publisher) a nivell avançat, ús de taules dinàmiques (Excel) i programació de Macros.

iWork: Pages, Numbres, Keynote

Nivell usuari.

Llengüatges de programació amb els que he treballat
BASICVisual Basic 5.0/6.0CC++Pascal
DelphiCocoaPythonjavajavascript
HTMLCSSbash/shell scriptmIRC Scriptarduino (C++)
Objective-CSQLRubyGo

He programat per entorns Windows, Linux, Apple, Servidor web i aplicacions per a terminals móbils d’Apple.

 

Grácies per visitar el meu CV, en aquest lloc web podrá trobar informació sobre tots els petits i grans projectes que he portat a terme, en constant actualització a mesura que vaig recuperarnt codi antic.

 

Atentament,

Francec Bofill Vila